hotel

De fleste større hoteller ligger naturligt nok i og omkring Reykjavik, men det gør ikke så meget. Med mindre man har tænkt sig at bruge hele opholdet på at vandre rundt i den vilde natur, så er Reykjavik det oplagte udgangspunkt, da øen jo ikke er voldsomt stor. Og vil man vandre i naturen, er det nok heller ikke et hotelværelse man er på udkig efter.

Der er trods alt for mange til at vi kan remse dem alle op her, det lader vi andre websteder om. Men du får lige et par i de forskellige katergorier.

Den billige løsning

Metropolitan Hotel ligger inde midt i Reykjavik og er perfekt for turister med et begrænset budget. Det ligger i den billige ende af skalaen (3 stjerner), men leverer alligevel en god service. Den centrale placering er en kæmpefordel for langt de fleste turister, og med mindre man skal tilbringe meget tid på værelset, kommer man sjældent til at mangle noget komfort.
http://www.metropolitan.is/

Den moderate løsning

Hotel Reykjavik Centrum er et 4 stjerners hotel, og som navnet siger placeret midt i downtown Reykjavik – hvis man kan sige det om en by af den størrelse. Priserne ligger i mellemområdet, men forholdende er gode og betjeningen høflig.
https://www.hotelcentrum.is/

Den flotte løsning

Borg Hotel. Hvis budgettet kan holde til det, så er dette hotel et godt bud. Det er næsten 5-stjernet (ved ikke hvad der afholder dem fra at få fulde fem stjerner), og ligesom de andre meget centralt placeret.
http://www.hotelborg.is/

Similar Posts